Manuel d'utilisation / d'entretien du produit KC272CF du fabricant Euro-Pro
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8 QT. Programmable Slow Cooker with Buffet Server USA: EURO-PRO Operati ng LLC Canada: EURO-PRO Operati ng LLC 94 Main Mill S treet, Doo r 16 4400 Bois Fran c Plattsbu rgh, NY 12901 St. Laurent, QC H4S 1A7 Tel.: 1 (800) 798-7398 www.euro-pro.com COPYRIG HT© EURO- PRO OPERA TING LLC 2007 OWNER’S MANUAL Model: KC272CF 120V.
IMPORTANT SAFETY INSTRUCTIONS When using your Programma ble Slow Cooker, basic safety precautions should a lways be followed, including the follo wing: 1. Read all inst ru ctions carefully. 2. Use the Progr ammable Slow Cook er with Buffet Ser ver only for its intended use.
GETTING TO KNOW YOUR PROGRAMMABLE SLOW COOKER Before using your Programmable Slow Cooker with Buffet Server , remove any labels, stickers or tags that may be atta ched to the appliance. When turned on for the first time, your new slow cooker may emit an odor for up to 10 minutes .
FEATURES OF YOUR PROGRAMMABLE SLOW COOKER 3 1. LED DISPLAY SCREEN The LED screen will display the time. 2. START/STOP BUTTON The unit will start cooking when this button is pressed. By pressing the button again, it will stop the cooking process. 3. POWER ON LIGHT This will turn on (red) when the “Start/Stop” button is pressed.
4 OPERATING INSTRUCTIONS This appliance is for HOUSEHOLD USE ONLY and may be plugged into any 120V AC polariz ed electrical outlet. Do not use any other type of outlet . Using Your Progra mmable Intelligent Gourmet Slo w Cooker for the First Tim e Prior to first use, clean the appliance thoroughly.
OPERATING INSTRUCTIONS 5 Traditional Reci pe Tim e Slow Cooker Recipe Tim e 15-30 minutes 4-6 hours on LOW 60 minutes 6-8 hours on LOW 1-3 hours 8-12 hours on LOW Using Your Progra mmable Slow Cooker 1. Prepare your recipe accordi ng to directions. 2.
6 OPERATING INSTRUCTIONS Stirring Food Little or no stirring is required when using the low or keep warm setting. When using the high setting, stirring ensures even flavor distribution. Basic Coo king Time Guide Heat S e ttin g Low Hi gh 3- 4 Lb. Ch i cken 6- 8 Hours 3- 4 Hours 3- 4 Lb.
How to Use the Buffet Serv er Warning: Do not use the buffet pans for cooking or baking. These are only intended to keep food warm. 1. Wash the buffet pans and pan holder with w arm, soapy wa ter. 2. Place the ceramic pot inside the base and fill the ceramic pot with 2 cups of warm water.
Un point important après l'achat de l'appareil (ou même avant l'achat) est de lire le manuel d'utilisation. Nous devons le faire pour quelques raisons simples:
Si vous n'avez pas encore acheté Euro-Pro KC272CF c'est un bon moment pour vous familiariser avec les données de base sur le produit. Consulter d'abord les pages initiales du manuel d'utilisation, que vous trouverez ci-dessus. Vous devriez y trouver les données techniques les plus importants du Euro-Pro KC272CF - de cette manière, vous pouvez vérifier si l'équipement répond à vos besoins. Explorant les pages suivantes du manuel d'utilisation Euro-Pro KC272CF, vous apprendrez toutes les caractéristiques du produit et des informations sur son fonctionnement. Les informations sur le Euro-Pro KC272CF va certainement vous aider à prendre une décision concernant l'achat.
Dans une situation où vous avez déjà le Euro-Pro KC272CF, mais vous avez pas encore lu le manuel d'utilisation, vous devez le faire pour les raisons décrites ci-dessus,. Vous saurez alors si vous avez correctement utilisé les fonctions disponibles, et si vous avez commis des erreurs qui peuvent réduire la durée de vie du Euro-Pro KC272CF.
Cependant, l'un des rôles les plus importants pour l'utilisateur joués par les manuels d'utilisateur est d'aider à résoudre les problèmes concernant le Euro-Pro KC272CF. Presque toujours, vous y trouverez Troubleshooting, soit les pannes et les défaillances les plus fréquentes de l'apparei Euro-Pro KC272CF ainsi que les instructions sur la façon de les résoudre. Même si vous ne parvenez pas à résoudre le problème, le manuel d‘utilisation va vous montrer le chemin d'une nouvelle procédure – le contact avec le centre de service à la clientèle ou le service le plus proche.